Μοσχάρι ταρτάρ
ΥΛΙΚΑ
Για το πιάτο
- 520 γρ. ταρτάρ μοσχάρι
- 2 γρ. σχοινόπρασο
- κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο, για το γαρνίρισμα
- ραπανάκια, κομμένα, για το γαρνίρισμα
- κάπαρη, για το γαρνίρισμα
- ψωμί κομμένο σε λεπτές φέτες, φρυγανισμένες
- ελαιόλαδο, για το γαρνίρισμα
- σπανάκι baby συσκευασμένο, για το γαρνίρισμα
Για το ταρτάρ μοσχάρι
- 350 γρ. μοσχάρι φιλέτο, κομμένο σε μικρά καρέ
- 35 γρ. ελαιόλαδο
- 25 γρ. κάπαρη, ψιλοκομμένη
- 2 γρ. σχοινόπρασο
- 50 γρ. κρεμμύδι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
- 15 γρ. μουστάρδα dijon
- 25 γρ. μουστάρδα με κόκκους
- αλάτι
- μαύρο πιπέρι, φρέσκο, τριμμένο
-
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το πιάτο
Σερβίρουμε σε πιάτο της αρεσκείας μας και γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα υλικά, το φρυγανισμένο ψωμί και λίγο ελαιόλαδο.
Για το ταρτάρ μοσχάρι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη για να σμίξουν οι γεύσεις.
Tip:
*Μπορούμε να προσαρμόσουμε το κόψιμο του μοσχαριού σύμφωνα με τα γούστα μας.
*Μπορούμε να προσθέσουμε μπαχαρικά και μυρωδικά της αρεσκείας μας για να εμπλουτίσουμε γευστικά το ταρτάρ.
Χώρος κειμένου υπηρεσιών κάθε κατηγορίας
|
Χώρος κειμένου υπηρεσιών κάθε κατηγορίας
|